Trams Androminíac 2013

Us presentem els dos trams que es realitzaran en aquesta 4a edició de l’Androminíac.

Aquest any el tram 1 és totalment nou i com podreu veure és un mixt d’anys anteriors.

La sortida és des de dins el portal de Portal de Santa Coloma i baixarem pel Carrer Major per agafar un gir de dretes cap al Portal del Vicari, un gir de 90 graus que ha de ser precís però que es pot fer perquè no portem gaire velocitat (ull amb la vorera si la vostra andròmina és de perfil baix). Un cop passat el Portal del Vicari, el qual potser haureu d’empentar una mica, girarem a mà esquerra per encarar una interessant pendent cap al Portal del Martí. Al final de la baixada ve un gir de casi 90 graus i amb una petita pendent amb un peralt complex, per la qual cosa és molt important agafar el gir d’esquerres ben oberts i amb la velocitat adequada sinó volem sortir recte a la corba. Passarem pel Portal del Martí per encarar l’última pendent i acabar al costat de les Fonts de les Canelles.

TRAMS Androminiac13

Com ja vam comentar fa dies, el Tram 2 no ha sofert cap canvi i és el mateix de cada any perquè sabem que us agrada molt a tots els participants i espectadors.

Només ens queda recordar que encarem la setmana final per a la celebració de l’Androminíac i seria convenient que tots aquells que tingueu intenció de participar us preinscrivissiu. D’aquesta forma ajudem a l’organització a prepar-ho tot millor i que tot surti rodó.

Aneu calentant rodes, netejant els objectius de les vostres càmeres que l’Androminíac ja és aquí! 🙂

PD: estigueu al lloro perquè encara ens queden algunes sorpreses més.