Resultats i premis Androminíac 2013

La 4a edició d’Androminíac va ser tot un èxit gràcies a l’ajuda i la col·laboració de molta gent que fa possible que aquest esdeveniment funcioni, la gran assistència de públic i el nou rècord de participació d’andròmines.

El resultat final de la prova cronometrat per TM Sport Timing fou:

Resultat final Androminíac 2013

Vists els resultats anteriors el podi a l’andrómina més ràpida fou en primer lloc per Team Guissona, seguits en segon lloc per CAG i el tercer lloc per a Felpuda Racing Team.

Podi Androminíac 2013Foto d’en Frederic Vallbona

Podeu descarregar els temps de les baixades en PDF de la pàgina web de TM Sports Timing ( http://tmtiming.com/andromimiac2013 ) el qual li volem agraïr des d’aquí el seu esforç.

El premi a l’andròmina més original fou per l’espardenya Dansaire conduida per diables Keresus de Santa Coloma de Queralt.

BQwBvZ4CAAAOVUHFoto de Naiara Mestres

El permi Androminíac se’l van endur la familia Chiara demostrant que Androminíac és per petits i grans, pares i mares i perquè no per a la familia sencera. Des de l’organització els hi volem donar l’enhorabona per la seva gran iniciativa.

premi Androminiac 2013Foto d’en Frederic Vallbona

I l’últim premi i per a nosaltres no menys important, un premi que pot aconseguit qualsevol espectador o espectadora de l’esdeveniment, el permi al concurs a la millor foto via Twitter que fou per Ylena Aguilar amb la foto que podeu veure a continuació.

BQw7WLPCcAAOuY_

Foto de Ylena Aguilar

També volem agrair la participació de tots aquest que heu enviat fotos via Twitter per al concurs de fotografia.

Podeu veure algunes fotos de la jornada d’ahir al Twitter, tot i així demanem que ens feu arribar com us vagi millor totes aquelles fotos i vídeos per poder-los compartir amb tothom que ho desitgi. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres personalment, via email, Twitter o Facebook, consulteu la pagina de Contactar.

Esperem seguir millorant per fer d’Androminíac una baixada d’andrómines de referència i us esperem l’any vinent per tornar a passar una gran tarda! 🙂