Premis i resultats Androminíac 2015

El passat dissabte 25 de Juliol varem celebrar la 6a edició de l’Androminíac pels carrers del casc antic de Santa Coloma de Queralt.

L’edició d’aquest any distingia dues categories ben diferenciades, la categoria Fun i la categoria Fast. Totes les andròmines participaven a les dues categories i eren els participants qui escollien si volien velocitat o diversió.

La categoria Fun estava enfocada a la diversió i un jurat popular premiava aquelles andròmines i equips que participaven amb una andròmina ben treballada a nivell de disseny i/o decoració, participants que baixaven disfressats, equips amb bones postes en escena que engrescaven al públic assistent o qualsevol altra sorpresa. Al resultat final del jurat es podien sumar dos punts extres, un si els participants realitzaven un gir de 360º a un donut situat a la Plaça Major i un altre si utilitzaven la rampa de salt col·locada al costat de la Plaça del Portalet.

View this post on Instagram

#instandrominiac15

A post shared by Carles Masip (@litusmasip) on

Rampa de salt

El podi de la categoria Fun fou:

  1. Banana Trike (Lluc Callau)
  2. La Puta Barata ( Gabriel Casas, Marc Casas, Jordi Parés, Ramon Segura)
  3. Eloi Trike (Eloi Fonoll)

https://instagram.com/p/5kRjiSA5xT

En Banana Trick

https://instagram.com/p/5kWqa6A58l/

En Eloi Trike

La categoria Fast premiava a les andròmines més ràpides. Es realitzaven dues baixades cronometrades per cadascun dels circuits, la suma del millor temps de cadascún dels circuits donava la classificació final de la proba.

El podi de la categoria Fun fou:

  1. Felpuda Racing Team (Arnau Custodi, Adrià Ferré, Marc Balcells, Josep Custodi i Julià Pontnou)
  2. Puta Barata (Gabriel Casas, Marc Casas, Jordi Parés, Ramon Segura)
  3. 007 (Arthur, germans Bonet)

1438023991_full.jpeg

Podi categoria Fast

La classificació final de la categoria Fast fou:

1438023865_full.jpeg

Però encara quedaven dos premis més per donar.

El permi Androminíac on l’organització premia cada any quelcom que és diferent a la resta dels participants. Aquest any el premi fou per John Drift (Arnau Cardona, Oriol Roca) per entendre perfectament el que buscava l’organització en aquesta edició que era espectacle i diversió.

I per acabar faltava donar el premi al del concurs “El millor instant”. L’organització havia creat un concurs via Instragram on tothom que volia podia publicar fotos i vídeos amb el hastag #instandrominiac15. El concurs va estar força renyit i va posar les coses dificils a l’organització que va decidir donar al premi a boeder07 per la seva original instantània:

L’organizació vol agraïr a tots els patrocinadors i col·laboradors el seu granet de sorra que fà que l’Androminíac creixi a cada edició, sense tots vosaltres tot el que fem no seria possible.

Fins la propera edició i que la inèrcia de la baixada us protegeixi!