La versió més consolidada d’Androminíac

El passat dissabte 30 de Juliol varem celebrar la 7a edició de l’Androminíac. Els carrers del casc antic de Santa Coloma de Queralt estaven ben plens de gent expectant veure les andròmines participants.

Enguany varem tenir un nou record de participació, gens esperat per l’organització que va tancar les inscripcions el dia abans, amb un total de 23 andròmines que participaven en dues modalitats al mateix temps. La categoria FAST que premia a les andròmines més ràpides sumant els millors temps d’ambdós circuits i la categoria FUN que busca aquelles andròmines que estan millor decorades, que engresquem més al public i que fan de les seves durant les baixades.

El podi de la categoria FAST fou molt renyit:

  1. Vueling sin retrasos – 1′ 32.424″
  2. Porró mòbil – 1′ 32.800″
  3. ACS-GAS – 1′ 32.992″

PodiFast.jpg

Podeu consultar tots els temps a la següent imatge o a la pàgina web de TMTiming.

androminiac_2016_7a_edicio_2

El podi de la categoria FUN va estar molt disputat donat a l’originalitat i posta en escena d’algunes andròmines:

  1. Els pirates de la Segarra
  2. Spartacus
  3. Mario Kart Colomí

PodiFun16.jpg

El premi Androminíac fou per Red Porc Racing per la seva implicació en l’edició d’aquest any i aquest magnific tràiler: Studios RedPorc.

PremiAndrominiac16.jpg

I finalment i no menys important tenim un concurs via Instagram on premiem la foto o vídeo que descriu millor el nom del concurs “El millor instant” on pot participar tothom. El guanyador fou Julià Mullerat amb aquesta fotografia:

premiElMillorInstant16.jpg

Des de l’organització volem agrair de tot cor a tots aquells ajudants, col·laboradors i participants que fan que cada any que passa l’Androminíac creixi més i més. 🙂

Us esperem l’any vinent!

APUNT: Si tens alguna fotografia o vídeo inèdit i ens els fas arribar ja sigui per xarxes socials o al nostre correu electrònic androminiac@gmail.com estarem molt agraïts. De moment podeu trobar-ne algunes a les xarxes socials, i pròximament a la nostra web.