Gran festa a l’Androminiac 2017

La 8a edició de la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt (Baixa Segarra) concentra a 18 andròmines i prop de 50 participants. L’organització va entregar nou premis als participants, que van completar dues rutes diferents pels principals carrers del nucli històric del municipi.

Divuit andròmines. Prop de cinquanta participants. Dues rutes i nou premis. Aquestes són les xifres de l’Androminíac 2017, la ruta d’andròmines de Santa Coloma de Queralt que aquest dissabte 29 de juliol va arribar a la vuitena edició amb una participació excel·lent i un bon nivell d’assistència de públic.

L’organització va repartir un total de nou premis entre tots els participants, set dels quals estaven destinats a les millors andròmines. La categoria ‘FAST’ premiava a les andròmines més ràpides, mentre que la categoria ‘FUN’ guardonava les més ben decorades. El vuitè premi guardonava la millor fotografia penjada a Instagram amb el hastag #instandrominiac2017. També es van obsequiar especialment a totes les noies concurants amb un detall a càrreg de Estètica Gemma Figueras, per tal d’animar les noies a assolir la paritat en les properes edicions.

Els patrocinadors de l’Androminíac 2017 han estat TM Timming, Construccions Gonzàlez, Restaurant La Barbacana i Excavacions Gassó entre molts d’altres. Els premis per als guanyadors van consistir en un lot de productes gastronòmics locals amb productes de proximitat i diversos sopars en els restaurants de la Vila.

L’organització ha valorat molt positivament el bon nivell de participació d’enguany i l’actitud dels participants per voler gaudir del circuit mostrant les andròmines, cada vegada més decorades. La direcció de cursa ja prepara l’edició de l’any vinent, que de ben segur tindrà sorpreses preparades per a tots els assistents.

Palmarès Androminiac 2017:

CATEGORIA FAST:

  1. Gas k fa Baixada (Igualada)
  2. Porró mòbil (La Llacuna)
  3. ECD – GAS (Miralles)

CATEGORIA FUN

  1. Adolescents impertintents (Bar la Segarra)
  2. L’increible Lluc (Santa Coloma)
  3. Felpuda Racing Team (Taller Custodi)

PREMI ANDROMINIAC
Fast on Fire – Marc Badia i Marc Riba

PREMI MOTOR 23
Barbie Team – Familia Palau i Artur Szala

PREMI AL MILLOR INSTANT (#instandrominiac17)
Premi atorgat a @julia_mullerat

Captura de pantalla 2017-08-03 a las 22.29.39.png