Androminíac, 10è aniversari

La desena edició de la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt concentra a vint-i-tres andròmines i prop de cinquanta participants. L’organització va entregar onze premis als participants, que van completar dues rutes diferents pels principals carrers del nucli històric del municipi.

23 andròmines, prop de cinquanta participants, dues rutes i onze premis. Aquestes son les xifres de l’Androminíac 2019, la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt que aquest dissabte 27 de juliol va arribar a la desena edicióamb una celebracióon hi van participar corredors i voluntaris consolidant-se com a activitat tipica del últim dissabte de juliol.

L’organitzacióva repartir un total d’onze premis entre tots els participants, vuit dels quals estaven destinats a les millors andròmines. La categoria “FAST” premiava a les tres andròmines més ràpides, mentre que la categoria “FUN” guardonava les tres més ben decorades. El premi especial Androminíac, com cada any s’entregàa l’equip més original, en aquest cas “Felpuda Racing Team” com a únic equip que ha participat durant 10 anys consecutius; molt evident veient la plantilla de l’equip: tres pares, cinc fills i dos solters que es van anar tornant per poder gaudir junts de la celebració. El premi al millor constructor va ser atorgat a “Bigotis Team”, la família Martínez va voler celebrar l’aniversari construint dues andròmines espectaculars. Els últims tres premis guardonaven les millors fotografies penjades a Instagram amb el hastag #instandrominiac19.

Els patrocinadors de l’Androminíac han estat Barberia Ismael, Excavacions Gasso, Bar la Segarra, La Barbacana, Excavacions i serveis Toni Dalmau, Construccions Gonzàlez, Marcat.cat, TM Timing i Startap.cat entre molts d’altres. Els premis per als guanyadors van consistir en lots de productes gastronòmics locals amb productes de proximitat i diversos sopars als restaurants de la vila.

L’organitzacio ha valorat molt positivament el bon nivell de participacióa la categoria “FUN” i l’actitud dels participants per voler gaudir del circuit mostrant les andròmines, cada vegada més decorades. La direccióde cursa vol agrair a tothom que ha fet possible aquests deu anys: Ajuntaments, patrocinadors, participants i veïns.

Palmarès Androminíac 2019:

CATEGORIA FAST:

1r classificat: Monyas (Santa Coloma de Queralt), temps total: 1:37.725
2n classificat: ECD – GAS (Miralles), temps total: 1:38.472
3r classificat: Les teves panxes (Santa Coloma de Queralt), temps total: 1:41.472

CATEGORIA FUN:

1r classificat: Astro Gas (Santa Coloma de Queralt)
2n classificat: Dalmiau’s Kart (Santa Coloma de Queralt)
3r classificat: Trikes 7 / 8 / 23 (Mataró)

PREMI ANDROMINÍAC:

Felpuda Racing Team (Santa Coloma de Queralt)

PREMI CONSTRUCTORS:

Bigotis (Santa Coloma de Queralt)

PREMIS #INSTANDROMINIAC19:

1r classificat: @oriolroks
2n classificat: @_rakavil
3r classificat: @larinxii_14